Wijnproeverij

Tijd om een dagje te genieten met een groep vriendinnen? Loop dan na een dagje heerlijk winkelen in het centrum van Tilburg binnen bij Grand Café Puur en laat je verwennen door ons met heerlijke drankjes en hapjes. Kies er samen voor om een heerlijke High Wine te doen. Dit is een wijnproeverij met bijpassende hapjes waarin wijn en spijs elkaar zullen versterken.

Bij een High Wine kun je met een groep vriendinnen lekker genieten en bijkletsen. Hierbij ontdek je welke wijn je favoriet is! Bij ontvangst krijg je van ons een glaasje bubbels met een heerlijk borrelhapje. Er wordt dan ook een polaroidfoto gemaakt zodat jullie die kunnen posten op social media en mee naar huis kunnen nemen als herinnering.

Wat krijg je bij een wijnproeverij

Vervolgens gaan we van start met de lekkere wijnen en hapjes. Je zult verschillende wijnen krijgen tijdens het eten die variëren van wit tot rood. Dit is door onze specialisten uitgekozen door middel van elk gerecht. Hierdoor complimenteren de wijnen de gerechten voor een ultieme smaak ervaring.

De eerste hapjes die je krijgt zijn 3 amusehapjes met daarbij 3 proefglaasjes wijn die bij de amuse past. Na je voorgerecht krijg je ons hoofgerecht in de vorm van een Shared Dining. Hierdoor kun je met elkaar delen en compleet genieten van de kookkunsten van onze koks. Hierbij serveren we een rode of witte glas wijn. Om af te sluiten serveren we het dessert ook in een Shared Dining. Je mag zelf een aantal friandises uit onze vitrine kiezen en vervolgens opeten met een bijpassend glas dessertwijn.

Reserveren

Deze High Wine kun je de gehele week nuttigen van 12:00 tot 22:00 voor een prijs van €39,50 per persoon. Je hoeft op maandag tot en met vrijdag niet te reserveren. Wil je toch zeker zijn van je plekje kun je het beste reserveren. Op zaterdag en zondag graag wel één dag van tevoren reserveren. Reserveren kan door te bellen naar 013-711 19 06 of een mailtje te sturen naar info@grandcafe-puur.nl.

Beste gast,

Per 24 december zal Grand Café Puur omgetoverd worden tot de bar van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Dit betekent dat je vanaf zaterdag 24 december bij Mercure Hotel Tilburg Centrum terecht kunt voor een overheerlijk hapje en drankje. Geniet in de bar van een bakje koffie met een friandise of van een rijkelijke borrelplank met bijpassende wijnen. Lees meer over de bar via deze link.