Over ons

Bij Grand Café Puur zorgen we goed voor onze gasten. Op elk moment van de dag. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat maken we alle tijd voor je.

Grand Café Puur vind je aan de Heuvel in Tilburg. Geniet op zaterdagochtend met een cappuccino en krantje in alle rust van de stad die ontwaakt. Loop doordeweeks spontaan binnen voor een lekkere lunch of maak in het weekend tijd voor vriendschappen met een uitgebreide high tea. Een pure maaltijd voordat de film begint, gezellig borrelen met collega’s: bij Grand Café Puur beleef je waardevolle momenten.

Laat je verrassen door eerlijk eten. Onze keukenbrigade presenteert originele gerechten, met herkenbare ingrediënten uit de regio. Alles maken we met liefde voor puurheid. Proef de pure smaken op het bord en geniet van een bijpassend glas wijn. Je bent er nu toch!

Bij Grand Café Puur werken we graag samen met lokale ondernemers. Zo komen onze koffiebonen van Locals in Tilburg. Een koffietentje waar ze hun eigen koffie branden, midden in de zaak. Deze overheerlijke koffies zijn goed te combineren met de lekkernijen van Restaurant Waanzinnig zoals; de Tilburgse kanjers en (vegan)worstenbroodjes.

Op de heerlijke borrelplanken, welke je zelf kunt samenstellen, vind je de hammetjes van Puur Brabant en de kaas van de Leyedaeler.  De biertjes die goed passen bij deze goed gevulde borrelplanken komen van Stadsbrouwerij 013.  In samenwerking met de brouwerij hebben we ook een speciaal biertje genaamd; Puur Blond. U kunt ook kiezen uit onze 3 maandelijks wisselende bierkaart van T-drinks.

Onze kaasplankjes met exclusieve kazen zijn van Fromagerie Guillaume. De kaasplankjes zijn heerlijk in combinatie met ons grote aanbod aan wijnen van onze leveranciers Dare Wines en Bossche Wijnkopers. Deze wijnen worden ook gebruikt voor onze High Wine.

We bieden naast wijn en bier ook cocktails en gin’s! De totale cocktailkaart met complexe en exotische recepturen is in samenwerking met JQ’s. Geniet van de karakteristieke zachte smaak van JQ’s in een lekker cocktailtje aan de bar.

Bij de High Tea krijgt u naast de huisgemaakte hapjes ook vele glazen verse thee soorten van Essentials Tea. Als afsluiter van de High Tea krijgt u een zoet dessert, al het schepijs binnen Puur is afkomstig van T’ Ijsboerinneke. Heb je last van glutenallergie? Dan hebben wij in samenwerking met Gluutvrij glutenvrije friandises en gebakjes.

 

Beste gast,

Per 24 december zal Grand Café Puur omgetoverd worden tot de bar van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Dit betekent dat je vanaf zaterdag 24 december bij Mercure Hotel Tilburg Centrum terecht kunt voor een overheerlijk hapje en drankje. Geniet in de bar van een bakje koffie met een friandise of van een rijkelijke borrelplank met bijpassende wijnen. Lees meer over de bar via deze link.