Moederdag bij Grand Café Puur

8 mei is de dag waarop we alle moeders willen verwennen, verrassen en voornamelijk willen bedanken. Dit kun je natuurlijk op heel veel verschillende manieren doen. Wij zetten alle leuke uitjes voor moederdag vanuit ons op een rijtje!

Moederdag High Tea

Je kunt op 8 mei heerlijk genieten van een Moederdag High Tea, waarbij je een gratis roos cadeau krijg om aan je moeder te geven. Tijdens deze High Tea zorgen wij ervoor dat je moeder helemaal in de watten wordt gelegd en kan genieten van heerlijke hapjes. Wanneer je deze High Tea online reserveert, maak je ook nog eens kans op 2 vouchers voor CitySauna. Bij CitySauna kun je samen volledig ontspannen in onze wellness. Duik vervolgens in het zwembad voor een frisse afsluiter. Als je de gelukkige winnaar bent van de vouchers voor CitySauna, kun je deze op Moederdag nog verzilveren. Zo heb je in combinatie met de High Tea een volledig verzorgde dag voor de boeg!

High Wine

Naast een High Tea kun je ook samen genieten van een High Wine. Hierbij kun je samen jullie kennis verbreden op het gebied van wijn & spijs. Tijdens de High Wine krijgt u verschillende gangen met kleine gerechtjes die gekoppeld zijn aan een wijn gekozen door onze specialist Kees Verlaan. Hierbij wordt gekeken naar de ingrediënten van de gerechtjes en hoe deze gecomplimenteerd kunnen worden met een bijpassende wijn. De High Wine kun je elke dag reserveren vanaf 12:00 via onze website.

Discover Tilburg & Borrel box to go

Borrelen en steppen, dé ingrediënten voor een geslaagde dag! Met het Discover Tilburg & borrel to go arrangement kun je een hele dag Tilburg per e-step verkennen en krijg je een heerlijk borrelpakket mee voor onderweg. Voordat je op pad gaat, start je je dag goed bij ons met een warm drankje naar keuze en de lokale lekkernij, namelijk de Tilburgse Kanjer. Zoek rond de lunchtijd een mooi plekje in de natuur en de borrel kan beginnen! Het borrel to go pakket bevat genoeg lekkernijen om er een geslaagde middag van te maken en samen te proosten op een leuke dag! Aan het einde van de dag staat er een heerlijke La Trappe proeverij klaar van vier verschillende biertjes en een bijbehorend kaasplankje, dat is nog eens een knaller van een afsluiter!

Beste gast,

Per 24 december zal Grand Café Puur omgetoverd worden tot de bar van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Dit betekent dat je vanaf zaterdag 24 december bij Mercure Hotel Tilburg Centrum terecht kunt voor een overheerlijk hapje en drankje. Geniet in de bar van een bakje koffie met een friandise of van een rijkelijke borrelplank met bijpassende wijnen. Lees meer over de bar via deze link.