Moederdag actie

Het is tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. Op 8 mei is het namelijk Moederdag. Een dag zoals deze laten wij natuurlijk niet gemakkelijk voorbij gaan. Daarom hebben wij een super leuke actie voor iedereen die bij ons komt highteaën.

Moederdag bij Grand Café Puur

Begin samen de dag door heerlijk te shoppen in Tilburg en te genieten van jullie quality time, om vervolgens bij ons langs te komen voor een uitgebreide High Tea. Wij maken het extra speciaal door hier een roos bij cadeau te geven. Zo verras je je moeder met een heerlijke middag en een mooie roos.

High Tea

Onze High Tea is een van de hardlopers onder de arrangementen die wij aanbieden. Bij deze High Tea werken wij alleen maar met pure ingrediënten zodat we de beste kwaliteit kunnen bieden waar we naar streven. Tijdens deze High Tea krijg je verschillende gangen aan hapjes. We beginnen met een glaasje bubbels (deze is ook alcohol vrij te bestellen) en een glas verse jus d’orange. Hierbij krijg je een plank met amuse hapjes. Dit zijn kleine hapjes om de High Tea goed van start te laten gaan. Vervolgens krijgen jullie een pot met thee en heerlijke thee van Essentials Tea. Dit wordt geserveerd met de volgende gang waarbij je verschillende broodjes en hartige gerechten kunt verwachten. Na deze ronde sluiten we af met heerlijke friandises die je zelf kunt uitzoeken uit onze koelvitrine.

Kortom, dit is een middag vol gezelligheid. Breng heerlijk de middag samen door en geniet van elkaars gezelschap. Reserveer je tafel gemakkelijk via onze reserveringspagina.

Beste gast,

Per 24 december zal Grand Café Puur omgetoverd worden tot de bar van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Dit betekent dat je vanaf zaterdag 24 december bij Mercure Hotel Tilburg Centrum terecht kunt voor een overheerlijk hapje en drankje. Geniet in de bar van een bakje koffie met een friandise of van een rijkelijke borrelplank met bijpassende wijnen. Lees meer over de bar via deze link.