Hotel

Restaurant Taste! is gevestigd in het souterrain van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Als hotelgast hoeft het u ook op culinair gebied dus aan niets te ontbreken.

Mercure Hotel Tilburg Centrum is gelegen in het hart van Tilburg, aan het centrale plein de Heuvel. De ideale uitvalsbasis om de stad of omgeving te verkennen en tegelijkertijd dé plek om te vergaderen en elkaar te ontmoeten. Een privébezoek, of een zakelijke bijeenkomst: u mag altijd rekenen op een gastvrij ontvangst en comfortabel verblijf.

Met een volledig verzorgd arrangement geniet u naast uw hotelovernachting van een ontbijt, lunch of diner bij Restaurant Taste!. Geniet tijdens uw verblijf – of na afloop van uw meeting – van een (h)eerlijk diner met bijzonder verfijnde gerechten. Of maak gebruik van het Culinair Relax Arrangement van Mercure Hotel Tilburg Centrum waarin u een overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en ontspannend bezoek aan CitySauna combineert met een 3-gangenmenu bij Restaurant Taste!. Maar ook zonder arrangement bent u als hotelgast van harte uitgenodigd om u culinair in de watten te laten leggen door onze keukenbrigade.

Reserveer een stijlvolle hotelkamer bij Mercure Hotel Tilburg
of kies voor één van de arrangementen.

Als u met de auto naar Restaurant Taste! komt, parkeert u gratis in Parkeergarage Heuvelpoort. Binnen enkele stappen staat u vanuit ons restaurant in de parkeergarage. Met de uitrijkaart die u na uw diner ontvangt, verlaat u kosteloos de garage.

Beste gast,

Per 24 december zal Grand Café Puur omgetoverd worden tot de bar van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Dit betekent dat je vanaf zaterdag 24 december bij Mercure Hotel Tilburg Centrum terecht kunt voor een overheerlijk hapje en drankje. Geniet in de bar van een bakje koffie met een friandise of van een rijkelijke borrelplank met bijpassende wijnen. Lees meer over de bar via deze link.