Wereldhave sluit overeenkomst voor het centrum van Tilburg

Het Centrum van Tilburg

In het centrum van Tilburg is de transformatie van de Emmapassage en de Frederikstraat in volle gang. Inmiddels is het project aangekomen in de laatste fase en is er veel vooruitgang geboekt met de bouw van winkels en woontorens. Dat de Emmapassage en de Frederikstraat hiermee een metamorfose doormaken is overduidelijk. Ook heeft Wereldhave hierdoor drie nieuwe huurovereenkomsten gesloten. Tilburg mag later dit jaar Søstrene Grene, Nelson en Bam! verwelkomen. Een mooie aanwinst!

Dit betekent dus dat het winkelaanbod weer een stukje is uitgebreid. Shoppen in Tilburg wordt alsmaar leuker! Hou jij er ook van om te shoppen en maak je hier graag een dagje uit van? Dan is Tilburg de perfecte stad om in te gaan shoppen. En wanneer je honger hebt gekregen van het shoppen is Grand Café Puur dé perfecte plek om te eten.

 

Grand Café Puur

Grand Café Puur is gelegen in het centrum van Tilburg en heeft de lekkerste gerechten. Of je even wat wilt drinken tijdens het shoppen, wilt lunchen of toe bent aan een 3 gangen menu: het kan allemaal! Bij Grand Café Puur kun je ontspannen in het centrum van Tilburg! Benieuwd naar wat je allemaal kunt eten? Bekijk dan onze menukaart.

Heb jij je dagje weg al op de planning staan en wil je zeker zijn van een plekje bij Grand Café Puur? Reserveer dan via onze reserveringspagina.

Beste gast,

Per 24 december zal Grand Café Puur omgetoverd worden tot de bar van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Dit betekent dat je vanaf zaterdag 24 december bij Mercure Hotel Tilburg Centrum terecht kunt voor een overheerlijk hapje en drankje. Geniet in de bar van een bakje koffie met een friandise of van een rijkelijke borrelplank met bijpassende wijnen. Lees meer over de bar via deze link.