Help de Horeca

#HelpdeHoreca

Help de Horeca is een organisatie die in deze moeilijk tijd de horeca ondernemers probeert te steunen door middel van waardebonnen. Met dit platform werken horeca partners samen om horeca ondernemers te steunen. De cadeaubonnen worden online verkocht en zijn onbeperkt geldig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een vervaldatum van de cadeaubon. Wil je graag een cadeaubon van Grand Café Puur kopen voor jezelf of als cadeau? Dan kan dit via de website van Help de Horeca. 

#WeCareNL

We Care NL biedt niet alleen mensen uit de horeca hulp, maar ook medewerkers in de zorg. Dit doet We Care NL door gasten te stimuleren om cadeaubonnen te doneren aan medewerkers in de zorg. Zo kan je de horecazaken én de zorg een hart onder de riem steken. Twee vliegen in één klap dus! De waardebonnen die via We Care NL worden ingekocht worden aangeschaft via Help de Horeca. Wilt u de zorg verrassen met een cadeaubon van Grand Café Puur? Dan kan dit via de website van We Care NL.

#SupportYourLocals

Grand Café Puur heeft genoeg arrangementen waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een goed verzorgde high tea, high wine, film & food. Ook kan je natuurlijk langs komen voor een borrel, ontbijt, lunch of diner. De cadeaubonnen van Help de Horeca en We Care NL kunnen voor al de arrangementen of eetgelegenheden gebruikt worden. 

Bij Grand Café Puur werken we samen met lokale ondernemingen in Tilburg. Ook deze horecabedrijven willen wij graag supporten. Zo zijn alle onze vleessoorten van de borrelplank en hamburgers van Puur Brabant. Onze exclusieve kazen op het kaasplankje zijn van Fromagerie Guillaume en de kazen van de borrelplank zijn van Kaasboerderij de Leyedaeler. Van Waanzinnig, een vegan restaurant in het centrum van Tilburg, hebben we in samenwerking dé Tilburgse kanjer. Niet alleen de Tilburgse kanjer hebben wij in samenwerking ontworpen, ook met Stadsbrouwerij 013 hebben wij een eigen biertje namelijk Puur Blond! Meer informatie over onze de lokale ondernemingen waar wij mee samenwerken kunt u hier vinden. 

 

Beste gast,

Per 24 december zal Grand Café Puur omgetoverd worden tot de bar van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Dit betekent dat je vanaf zaterdag 24 december bij Mercure Hotel Tilburg Centrum terecht kunt voor een overheerlijk hapje en drankje. Geniet in de bar van een bakje koffie met een friandise of van een rijkelijke borrelplank met bijpassende wijnen. Lees meer over de bar via deze link.